Снимка: БГНЕС
fallback
Студенти по медицина имат готовност да се включат в помощ на лекарите в COVID-отделенията. Здравния министър Костадин Ангелов наскоро отправи такъв призив към студентите.
 
За това колко доброволци вече откликнаха на призива и колко все още имат колебания разказва заместник-председателят на Асоциацията на студентите по медицина Теодора Делчева.
Oще по темата
 
"Миналата седмица проведохме анкета. В нея участваха близо 640 студенти от цялата страна. Повечето от тях заявиха, че могат да се включат в помощ на лекарите и да го направят в най-близко време", каза тя пред Нова ТВ.
 
"Питахме ги и дали имат някакви притеснения. Това, което споделят е, че за тях ще е добре да имат всички необходими предпазни средства. Споделят и че заплащането също ще бъде важен фактор", посочи още Делчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарПак ти повтарям-не ми кради ника!!!Ти не си лекар!!!Като общо си никой!!!Един истински лекар няма да напише това.Да си лекар е призвание а не пазарлъци за пари!!!Защото медицината не е професия а изкуство!!!Нека студентите да видят наистина спешната медицина в действие че като знам колко е жалко тяхното медицинско обучение сега не знам въобще какво ще правят като си вземат дипломите!!!Но те не са виновни .Просто тези които трябва да ги учат на това изкуство правят пари и не им пука!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Студентите по медицина трябва да учат и да специализират.Лекарите трябва да лекуват!

13

АнонимеН

преди 3 години

СТУДЕНТИТЕ ПО МЕДИЦИНА ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАЗНАЧЕНИ НА ВРЕМЕННИ ДОГОВОРИ СЪС ЗАПЛАТА!!!!ТЕЗИ КОИТО СА ТРЪГНАЛИ ДА УЧАТ МЕДИЦИНА НЕ СА СЛУЧАЙНИ ХОРА ТРЯБВА ДА ТЕ ВЛЕЧЕ ОТВЪТРЕ !!1---------БОРИСОВ ДОСТАТЪЧНО КРАДЕ ДЪРЖАВАТА ДА НАМАЛИ СВОЕТО КРАДЕНЕ И ПАРИ ЩЕ ИМА

fallback