Снимка:БГНЕС
fallback

Румен Пеовски, известният  тотомилионер от благоевградското село Покровник, опита да се самоубие, като погълна селскостопанска отрова Б58.

59-годишният мъж е приет вчера в реанимацията на МБАЛ-Благоевград в критично състояние, което не позволява транспортирането му в София. Все още не е ясно защо Пеовски е посегнал към отровата, пише Dir.bg 

Oще по темата

През април 2017 г. безработният мъж спечели джакпота от близо 1.7 млн. лева в играта "6 от 42" на спортния тотализатор с фиш на стойност 1.20 лева. Печалбата дойде при Пеовски с числото 3. В последния момент той решил да промени числата, с които играе 30 години, като вместо 2 избрал 3.
 
Голямата печалба обаче му носи само неприятности. Няколко месеца, след като удря джакпота, Румен Пеовски е настанен в психиатрия за 3 месеца по искане на Районната прокуратура. Милионерът нападнал съседи с косачка и ловна пушка.
 
Те разказват, че мъжът злоупотребявал с алкохола и ставал агресивен. За капак негов приятел го дал на съд. Мъжът има претенции към половината от печалбата, тъй като от години двамата играели с общи числа. Освен това платил 60 стотинки от печелившия фиш, което е половината от стойността му.
 
Румен Пеовски живее сам след смъртта на майка си. Съпругата и двете му деца от години са в чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 3 години

До Junkies"Даже тръгнали няк'ви да го жалят. Никой не им е виновен на такива, че са развили зависимост от химични съединения."Много християнско...

50

Анонимен

преди 3 години

"За капак негов приятел го дал на съд. Мъжът има претенции към половината от печалбата, тъй като от години двамата играели с общи числа. Освен това платил 60 стотинки от печелившия фиш, което е половината от стойността му"Съдът не приема на Гешев изцепките. Спокойно - не са толкова загубени, че и това да мине. Ако минаваше ... тежко ни и горко!

49

Анонимен

преди 3 години

До до 43"Въпроса е в това а как ще си организираш бизнес плана ,така че хем да си ефективен за обществото създаване на нови работни места(ти ги нарече бизнес план) и да се опазиш от опитната конкуренция за която си новобранец."Целта на бизнеса е само и единствено да прави пари. Как го прави - това е друг върпос. Работя с фирма, която като кажа на хора как си прави парите, повечето ме гледат, все едно съм си признал, че ям хора. А ние просто монополизираме пазара на недвижими имоти.

fallback