Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Ежедневните протести в София приключват в познатия си вид всяка вечер пред трите основни институции - Министерския съвет, Президентството и Народното събрание, обявиха снощи организаторите на недоволството от т.нар. Отровно трио.

Oще по темата

От гражданската инициатива "Системата ни убива" обаче съобщиха, че продължават протеста в Триъгълника на властта всяка вече от 19 ч. Исканията им остават същите – оставка на правителството.

"Заглушаването на гражданския протест приключи. Камионът с колоните замина на предизборно турне. Безсрочният ни денонощен протест продължава повече от 240 дни( от 1 март 2020 г.). Ще включим скромните си озвучителни средства и сме готови да дадем думата на всеки буден и осъзнат гражданин всяка вечер след 19 ч. на правилното място -пред Министерски съвет. От шадравана оставка не се получава. Доказано! Разходките приключиха. Време е за действия!", съобщиха от инициативата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Simvola

преди 3 години

То реално в четвъртък там трябва да са на10-15 избягали от България обувките като почнем с Веска Меджидиева, братя Галеви, Цветан Василев, Черепа и на всички престъпници които се издирват с червена бюлетина. Явно червивото трио има контакт с тези индивиди.

52

Анонимен

преди 3 години

Къде изчезна кюстендилската слива ,нещо не си показва клюна ??????

51

АНОНИМЕН

преди 3 години

След като заразиха хиляди хора с вируса да се чуди човек колко са примерни ! Мерзавци, лицемери!!!!

fallback