Снимка: БГНЕС
fallback

Пореден ден на протести в София. По традиция в петък пред сградата на обществената телевизия се провежда петото издание на т.нар. "Гражданска панорама".

Днес протест се е провел и при строежа на "Турски поток", където не е била допускана тежкотоварната техника, необходима за строежа, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Протестиращите са заявили, че утре се готви демонстрация, която ще затвори пътя Монтана - Лом.

За 114 пореден ден в центъра на София се провежда антиправителственият протест. Традиционно протестиращите тръгнаха към Орлов мост, където блокираха движението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Анонимен

преди 3 години

Тези още ли ги има? Явно само от *** вече го докарват. Днес няма ли да има "протест", че гледам времето е преобладаващо:))))))))))))

65

Странджата

преди 3 години

Верно май управляващите са шушумиги ! Отдавна тия безработни несретници трябваше полицията да ги начеша с палките ! Срам за Фандъчката че позволява това позорище на Орлов мост ! Ако продължава така тия ще блокират и АЕЦ...само и само Силвия Великова да ги отрази в Опозиционно коректно ! Баце оправя Европата а тук кой ще си свърши работата !

64

пияница мистик

преди 3 години

До 68Бай ти Ставри умря заедно с Тодор Колев. Чакай си ти надзирател, който и да е той, да вкарва в затвора хората. *** комунисти. А Боко вместо да ги разцепи тия от бой и да вкара шведската тройка в затвора, за подклаждане на антидържавни протести, отделно и незаконни, седи и се ослушва.

fallback