Снимка: БГНЕС
fallback

Няколко майки от "Системата ни убива" блокираха Орлов мост, ругаха шофьорите, наричаха ги животни и накрая заключиха, че българският народ е тъп, защото не ги подкрепя.

Една кола се опита да навлезе на моста, но я върнаха. Не се стигна до разправия с шофьора. Майките коментираха, че шофьорите не се опълчвали срещу "тия животни", а срещу тях. Накрая констатираха - тъп български народ. Снимащият призовава да ходят на друго кръстовище. С това записът, който предаваха на живо във фейсбук, свърши, пишат от "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

125

Mod

преди 3 години

Тези родители с тежка съдба не трябва да тормозят обикновенните гора и да очакват подкрепа за мая и славчо.Дано никой не е на тяхно място! И все пак могад да почнат не от орлов мост,а от паркоместата за инвалиди пред молове,лидл,кауфланд,инфраструктура и т.н.Както и от фалшивите телкове.Това ги убива,не хората които си карат колите нанякъде

124

8

преди 3 години

Блакирайте го за дълго ! Не отстъпвайте ! Те на това разчитат - да се уморите и да отстъпите ! ако съм в София денонощно ще бъда до вас ! Къде са тези скапани шопи намърдани да задниците на жените си ? "Да видим шо че стане !" Това е тяхното шопска лого ! Някой друг да свърши работата , а ние да умничим с тъпите си глави ! Това сте вие !

123

Човек

преди 3 години

*** и *** народ сте! Малко ви е !

fallback