Снимка: БГНЕС
fallback

Правителството предлага разоряващ бюджет и огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури, без обосновка за резултатите от тези харчове.

Това коментира президентът Румен Радев в Хасково, където присъства на деня за демонстриране на способности на тактическо учение на полигона Корен.

"Това е целта на режисирания скандал - да се отклонява вниманието. Коментарът ми е, че бюджетът е разоряващ“, заяви държавният глава.

Oще по темата
Радев каза пред журналисти, че в момента е в добро здравословно състояние, предаде БНР.

"Чувствам се в отлично здраве. Спазвам стриктно предписанията на РЗИ и относно тестване, и относно карантиниране. По закон има ясно определен орган, който е оторизиран и компетентен да налага и да отменя карантина, това е РЗИ. Следвам стриктно правилата - така е разпоредило РЗИ, така изпълнявам абсолютно всичко", посочи президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

293

Анонимен

преди 3 години

Довчера ривеше правитеството да разтвори кесията и да раздава наред. Е, послушаха го. Нееее, и това не му харесва. Пак няма угодия. Тази Нова година последното нещо което ще гледам е поредната заукопойната новогодишна реч на Фигуранта. След вдигнат от него юмрук всеки ден хабят солидни количества храна по фасадите и на исторически сгради в София. Та много загрижен за "бедните'и"гладните". Разбийшли!

292

Анонимен

преди 3 години

..ГОСПОДА, МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ РЕАКЦИИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ЗА БЮДЖЕТИТЕ НА ГЕРБ ЗА 2018Г, 2019Г, 2020Г- ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ХУЛЯТ, ИЗМИСЛЯТ- И ДА СИ СПОМНИМ С КОЛКО ЛВ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ ВЛЯЗОХМЕ В ЕС 102.18ЛВ, А МИН ЗАПЛАТА БЕШЕ 160ЛВ. ПРЕДИ ДНИ ЧУХМЕ ОТ КАЛФИН ЧЕ ГЕРБ Е НАСИЛИЛ БГ ПЕНСИОНЕРИ ДА ПОЛУЧАВАТ 50ЛВ, А БГ СЕМЕЙСТВО 40/90ЛВ ДЕТСКИ- ДА ПОВТОРИМ ГЕРБ СА НАСИЛИЛИ БГ НАРОД, ВСЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО ВСИЧКИ НИЕ СМЕ СЪС СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ- ПАК ЩЕ ИЗБЕРЕМ ЧЕРВЕНИТЕ Б А Н Д И Т И ЗА ДА НЕ НИ НАСИЛВАТ.

291

Рангата

преди 3 години

И тази криза ще отмине един ден,но това, което остава в историята са хората, героите, овластените-кой как е реагирал. Президентът не ни е спасител, но все пак е сложен да обединява, да покаже, че има някой там. Но какво видяхме от Румбата-едно патологично вманиечено противопоставяне на всичко, мърморене, инат. Какво не видяхме-да излезе поне един път пред народа и да даде едно обръщение за кураж и сплотеност в тези тревожни времена. Не, че ми е притрябвало, но поне от хорска срама!

fallback