fallback

Тази вечер пред Спешното отделение на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД се събраха лекари и специалисти по медицински грижи в акция за солидарност между медиците и обществото.

Те бяха с включени светлини на мобилните телефони, символизирайки светлината, която ни свързва в трудните времена на епидемия с Ковид-19, съобщава Bulgaria ON AIR.

Участниците в акцията апелират към обществото да си помогнем взаимно, като се спазват препоръките за лична хигиена, ограничения на събиранията и контактите на закрито, за стриктно носене на маски...

"Само с общи усилия ще победим заразата", категорични са те.

В инициативата се включиха и лекари от ВМА, "Пирогов", "Александровска" и още няколко столични болници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 3 години

Доста закъсняхме: с учениците, нощните заведения и мачовете почти един месец, с неносенето на маски - перманентно. Включването на полицията за контрол на неносенето на маски трябва поне 1-2 месеци. Глобата да се свали на 100 лв, така че да не може да се обжалва в съда и да се заплаща веднага. Който иска да се прави на юначага да не носи маска навън, в магазините, автобусите и влакчетата на метрото да си носи 100 лв. Няма пари - в ареста на РПУ и да стои там, докато близките му платят глобата.

9

До 4

преди 3 години

Като кажеш за лекар,че е състоятелен, това лошо ли е.Само при комунизма беше цел на управлението лекарите да са бедни.

8

Анонимен

преди 3 години

С общи усилия може би щяхме да успеем, но лекарите са ,,орел, рак и щука,,Балтов лекува,Мангъров разболяваПенчев даде оставка,кой знае как го притискаха

fallback