Снимка: Pixabay
fallback

В 4 часа тази сутрин се върнахме с час назад  към астрономическото или зимно часово време. То ще продължи до последната неделя на март следващата година.

Преминаването от лятно към зимно астрономическо часово време винаги става в последната неделя на месеца.

В България лятното и зимното часово време са въведени през 1979 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 3 години

"Жалък, *** и некадърен селски бек.Ти си прецакан от момента в който си се родил"Този пък и той, за интелект говори. Даже няма какво да ти обяснявам на теб, при теб трябва да се почне отдалече, при психолога. С другия човек поне може да се води смислен разговор.

36

Анонимен

преди 3 години

Винаги се съмва, когато слънцето изгрее, стъмва се, като то залезе. Глу пак ът иска да ме с ти слънцето. Вселената може и да не е безкрайна...

35

redordead

преди 3 години

Русия въведе преди време постоянно лятно време, но го отмени - "Предложението му бе за въвеждане на постоянно лятно часово време в руските градове, с приемане на по-тъмни сутрини през зимата, но по-светли следобеди. Много руснаци обаче сега се оплакват, че така виждат дори по-малко дневна светлина от преди и чувстват постоянна умора."Две години по-късно минаха изцяло към зимно часово време...Та, както се каза, някои държави го играха номера с лятното и видяха, че не е ок.

fallback