Снимка: Pixabay
fallback
48-годишен мъж, който е обвинен в системно домашно насилие над съпругата си, е бил задържан. Това съобщиха от Софийската районна прокуратура, цитирани от Bulgaria ON AIR.
 
Срещу Д. Г. е повдигнато обвинение за лека телесна повреда, която според прокуратурата се изразява в болка и страдание. Мъжът системно е упржнявал психическо и физическо насилие върху жената в жилището им в София.
 
Наказанието за провинението е лишаване от свобода. 
 
На 18 октомври прокурор при Софийската районна прокуратура е постановил задържане на обвиняемия Д. Г. за срок до 72 часа. Утре трябва да бъде изготвено и внесено искане до Софийския районен съд за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 3 години

Ако не Ви е известно, има и жени, които лъжат, че са малтретирани от мъжете си, за да ги наранят, отмъстят или др. !Какво по-точно е станало между тях, само те си занят със сигурност, но стана мода все мъжът да е насилник, а жената - невинна жертва, толкова модно, че чак ми става съмнително

13

Анонимен

преди 3 години

Психопад се пише психопат и няма нищо общо с косопад. Същото се отнася и за милите момчета. Мили момчета отваряйте си очите, защото с луда изтрещялка няма как да се живее. И нещата не се оправят, а стават по-зле. Затова и не подписвайте брак, че да миже бързо, лесно и с минимални загуби да се откачите от лудата изтрещялка, ако имате малшанс да ви се падне такава. Та, така мили момчета.

12

Анонимен

преди 3 години

Опасно е със психопад. Затова съветвам младите момичета да не бързат, внимателно да проучат кандидата за сърцето си. Бъдете критични и взискателни. И помнете мили момичета вия заслужавате повече.

fallback