Снимка: БГНЕС
fallback
Пътна полиция призовава велосипедистите да използват при възможност светлоотразителни жилетки или други отразяващи светлината елементи по велосипедите си.
 
"Почти през целият ден видимостта на много места е намалена вследствие на мъгли, на дъждове и на други природни явления в комбинация със слаба подготовка или липса на концентрация, или липса на осветеност и това води до рискове за техния живот. Мисля, че няма нищо по хубаво от това да си поставим светлоотразители, да ползваме светещи обувки за децата си", призова Мария Ботева от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Само питам

преди 3 години

Маски да слагаме ли докато шофираме?

4

Анонимен

преди 3 години

Всеки път като ви спрат на пътя имате право да заснемете всичко на видео с телефона си Катаджията няма право да ви забранява да го снимате - Конституцията чл 41 казва че '' Всеки има право на информация , да търси , получава и разпространява '' Снимането , филмирането е вид получаване на информация Законът за авторското право и сродните му дейности чл 13 казва че не се изисква съгласие за снимане на хор ана обществено или публично място

3

Анонимен

преди 3 години

"Мисля, че няма нищо по хубаво от това да си поставим светлоотразители, да ползваме светещи обувки за децата си", призова Мария Ботева от МВР." БРЕЙЙЙЙ къде било най-хубавото!?

fallback