Снимка: БГНЕС
fallback
Снощният протест, който бе за 95-та поредна вечер, премина спокойно. По традиция недоволните от управлението се се събраха след 19:00 часа на фонтана пред президенството.
 
Малко преди 20 часа участниците в демонстрацията блокираха движението по булевард "Цар Освободител" в района между новата сграда на парламента и и БНБ.
Oще по темата
 
Проведе се и обичайното шествие, което затвори за кратко Орлов мост.
 
За петък, 16 октомври, е насрочено петото издание на "Великото народно въстание". Според адвокат Николай Хаджигенов е възможно у нас да има представители на европейски институции. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

120

Анонимен

преди 3 години

Тук има някаква далавера между отровното трио и Борисов. Няма начин ръководителите на проституиращите да са толкова глупави, за да си мислят ,че с два файтона платени могат да свалят законно избрано правителство.

119

Анонимен

преди 3 години

Годината е 2220-та готви се Народно възстание 82134.ББ излъчва клипове от галактическият си кораб.Черепа е избягал на Сатурн и пуска клипове в китайската социална мрежа...

118

Реалист от запада

преди 3 години

Честита пирова победа, инфантилни *** (цитирам бсп)! Дано сега да спрат евросредствата за България, че да останат повечко тук на запад, явно не са ви нужни. Жалко, че няма как руслямската *** насила да ви наложи беларуско-венецуелска демокрация, за която толкова бленувате. "Милостиви" комунистически олигарси и феодали да ви определят и увеличават заплатите, ако изобщо ги има, но и за това има решение - може да стане с екстра безплатни билетчета за търкане, докато духовно се храните с чалга и брътвежите на отровните ябълки, а печалбите ще са СЛИВИ и БАНАНИ (гениталите) на националните ви

fallback