fallback

За 90-та поредна вечер в София се провежда протест с искане за оставката на правителството и главния прокурор. По традиция протестиращите започнаха да се събират около 19 часа около президентството.

Мотото на днешната демонстрация е "Нас не ни е страх".

Движението по булевард "Цар Освободител" в столицата е блокирано, а на място има засилено полицейско присъствие.

Малко по-късно протестиращите поеха на шествие към "Орлов мост" и го блокираха. Тази вечер те са значително по-малко заради лошото време и дъжда над София.

Организаторите на протеста обявиха, че още 161 интелектуалци са подкрепили и подписали отвореното писмо срещу управлението и така общият им брой вече е 1000.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

349

Анонимен

преди 3 години

Сега трябваше да сме в Брюксел и да протестираме за българската история,която македонците си присвояват,а не да правиме циркове за нищо.А дали някой не ни спретна нарочно тези "протести" точно сега ,за да не закачаме македонците понеже уж имаме по-важни проблеми за решаване ?И не сме ли наистина *** , а не народ ?

348

Анонимен

преди 3 години

Кой е тоя млад премиер с харема?! Вероятно е някаква опорка от преди месеци.

347

Анонимен

преди 3 години

".....да се гласува масово за партия на безпартийните".Е по-голяма глупост не бях чувал.:)))))))))))))))))))))))Коя е тя партия? Кажете я. Па може и ние да гласуваме за нея се. Какво се стискате и я държите в тайна:)))))))))

fallback