Напоследък месеците са толкова непредвидими, че трудно можем да отгатнем дали есента и зимата ще бъдат толкова вълнуващи, колкото сме свикнали да ги виждаме. Без да целим да ви уплашим обаче, октомври наближава с бързи крачки, а това означава по-дебели сенки в парковете, по-тихи улици и повече мирис на печени чушки.

Трябва да признаем, че пристигането на нов сезон е свързано често освен със смяната на дрехите в гардероба и с… тематичен пазар. Но замисляли ли сте се какво прави пазаруването не само полезно, но и приятно? Ние отделихме време да запишем няколко прости примера, които безспорно влияят на ходенето до магазина. Имате пълното ни разрешение да ползвате тази малка „библия“ като свой собствен наръчник. А сега по същество:

Удобство

По тази точка надали ще има нужда да даваме безброй примери, но няма как да не затвърдим, че удобството си остава най-важната предпоставка за приятно пазаруване. Колко близо е магазинът, предоставя ли всичко, което търсим, колко време се чака на опашка са само част от въпросите, които си задаваме. Да вземем за пример BILLA България. Със сигурност можете да намерите магазин на компанията в непосредствена близост. Много скоро веригата ще отпразнува своя 20ти рожден ден на родния пазар, а за всички тези години, врати са отворили цели 131 магазина в 38 града в България. И, за да отворим на въпроса за разнообразието от продукти, напомняме, че BILLA е любима търговска верига на българите в четири поредни години (2016-2019), според резултатите от единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“. Тази година компанията е отличена с награда за любим бранд на българите и преди броени дни обяви старт на кампанията по обновяване на своята небезизвестна BILLA Card.

Нововъведения

Но не винаги само удобствата са достатъчни, необходими са и нововъведения. Но не просто такива, разписани на хартия в някой офис. Имаме нужда от решения, които си личат още щом влезем в магазина. От онзи тип хитрини, впечатляващи бабата зад нас на опашката или младежа пред секцията със сладките изкушения. BILLA работи в тази посока ежедневно. Новата BILLA Card може да бъде получена в дигитален формат /повече за това ще разкажем след малко/ и под формата на стандартна карта пластика – във всеки магазин в страната. Улеснен е и процесът по регистриране в програмата за любителите на физически карти, като на тяхно разположение в магазините са инсталирани терминали на самообслужване.

Дигитализация

И като заговорихме за „дигитален формат“, безспорно има нещо чаровно в носенето на хартийка с написани най-важните продукти, които трябва да вземем от магазина. Представете си обаче какво е усещането когато стигнете на касата и след като чуете въпроса „BILLA карта?“, да разровите портфейла си, осъзнавайки, че картата е останала в якето от вчера. Е, най-важното предимство на обновената BILLA Card е нейното дигитализиране – нов, модерен и интересен начин за ползване, достъпен чрез сваляне на безплатно мобилно приложение. То се използва бързо и лесно през телефон, без да е необходимо притежанието на пластика. На база индивидуалното си търсене, всеки един клиент ще получава специални оферти на любими продукти, направени лично за него, под формата на персонални ваучери.

Лично отношение

Ето тук е любимата ни част! Също като първа романтична среща, пазаруването трябва да е истинско преживяване. А за да може всеки от нас да го припознае като такова, ами трябва щипка лично отношение. Екипът на BILLA добре знае колко е важно всеки празник наистина да се усети като такъв. В случая на тази компания обаче, подаръците са за всички клиенти.

Освен, че добре познатата карта ще има още повече предимства, тя ще обръща и специално внимание на рождениците. Две седмици преди и три седмици след своя рожден ден всеки клиент може да напазарува (еднократно) с 10% отстъпка.

Подаръците обаче не са ограничени само до хора, които имат личен празник - специални предложения има за всички лоялни клиенти, които се сдобият с новата карта.

Те ще могат всеки петък и събота да пазаруват от определени продуктови категории с отстъпка от 25%. В допълнение повече от 1000 продукта извън специалните промоции ще са с трайно по-ниски цени. Няма как да бъдат подминати - отбелязани са със зелен етикет на регала в най-близкия магазин от веригата. Не трябва да забравяте и седмичните отстъпки на любими марки. Просто проверете на място!

Побързайте и сменете своята стара BILLA Card, защото тя ще бъде валидна само до 10.03.2021г.