Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Очевидно става дума за процес, продиктуван от "конгреса на победителите".

Многократно съм предупреждавал, че партията върви по лош път., включително за забравяне на ценности, за забравяне на политическо поведение.  Последните местни избори дават пример за това - за безпринципни коалиции.

Това каза за "Денят ON AIR" бившият лидер на БСП Михаил Миков.

"Тези, които напускат, казват също: "стига сме живели в тази лъжа", коментира бившият лидер на социалистите.

Според Миков нямало нужда да се лъже. "Категорично това, на което ставаме свидетели, е чистка", допълни Михаил Миков за Bulgaria ON AIR.

"Партията намаля с четвърт за 4 години. БСП не може да спечели общественото доверие и сега в навечерието на следващите избори тя е в тежко организационно състояние", допълни събеседникът.

"Аз съм в БСП повече от 30 г., за разлика от повечето другари, които днес са в Националния съвет.  Устойчивите мантри, които Нинова повтаря, трудно могат да прикрият истината за партията. Гергов, Овчаров, Добрев и Нинова си се събраха пак. Това, което се случи днес, е процес, който ще продължи. За първи път на конгрес на лява партия нямаше представители на синдикатите", подчерта той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 3 години

На последните парламентарни избори,родения в градчета Кула,получи унизително мизерна подкрепа от съгражданите си.В този вилает,е имало желязно правило ако войникът не си дойде в отпуск без нашивка на пагоните,той не може да се ожени. Бат Мишо не стана "ефрейтор" преди няколко дни,пагонът му остана без нашивка,затова днес обяви война на Ротният командир!

50

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ е отворен за поредните 6 предателя, които са плюли Бойко, а днес са в редиците на партията му.Демократичната партия ГЕРБ да си прибере шпионите и да си ги изханва.

49

анонимен

преди 3 години

Още когато Нинова яхна БСП стана ясно, че тя ще довърши партията! Оказа се вярно! Адмирации Корнелия, че ще ни отървеш от червената чума!?

fallback