fallback

Общ преглед

Десетки близки и приятели дойдоха да изпратят в последния му път бизнесмена Христо Сираков, който почина неочаквано на 22 септември след прекаран инсулт.

Представители от политиката и бизнеса поднесоха цветя.

Ирен Онтева и сина на манекенката от Сираков - Кристиян, поднесоха цветя, от чужбина пристигна и голямата дъщеря на Сираков - Ана-Мария.

Минко Герджиков, Тончо Токмакчиев, Мария Станева, банкерката Петя Славова, шефката на Визаж Жени Калканджиева, плеймейтката Жанета Осипова, създателката на редица "силиконови" конкурси Марияна Маринова бяха сред опечалените, които си взеха последно сбогом със Сираков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

бай Г

преди 3 години

Колко дисфункционалност на едно място. Софийските полуфабрикати са се събрали

59

Анонимен

преди 3 години

Толкова грозни коментари прочетох. Аз го познавах лично.Христо Сираков беше добър човек ,но вие няма как да знаете понеже не сте го познавали! За пореден път се уверявам,че от човека по-зло създание няма и няма и да има.Колко елементарни коментари.какъв бил ,какво правел,виагри,***.Хора очовечете се,говорите за човек,който е починал и всеки един от нас можеше да е на негово място.Почивай в мир,Христо! Един достоен и добър човек с огромно сърце и душа...но вие не знаете и никога няма да узнаете

58

Джон Карпентър

преди 3 години

А успяхте ли да затворите капака на ковчега от виаграта?

fallback