fallback
 
Деница Василева напуска България, когато е на 3 години и двадесет години по-късно се завръща в родната София. За разлика от преди, когато решенията не взима сама, днес Деница действа, както й подсказва сърцето. От юли месец постоянният й адрес е София. Тук иска да работи в международна компания, където може да расте.
 
"Мисля, че България има нужда от млади и амбицирани хора, които да променят някои неща," казва Деница пред Bulgaria ON AIR
 
Преди да си дойде младата българка живее в Мадрид в продължение на две десетилетия. Учила международни отношения в Мадрид българката завършва дистанционно заради пандемията от коронавируса. Говори испански, английски и френски език, а сега се интересува от китайски. Била е на стажове в Съединените щати и в Австралия, младата българка казва, че никъде другаде не се чувства така добре, както у дома.
 
"След толкова пътуване и на толкова места, на които съм била, никъде не се чувствам така добре, както тук," споделя още Деница. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

До до 10

преди 3 години

Официално около 40000 души вземат заплати над 5000 лв в България. Това e под 1% от населението, но според теб това са повечето хора и било повсеместно. Ами сори, но не е така. Не обиждай българите като ги наричаш по-прости ако имат по-ниски заплати. Не всички са програмисти и проджект мениджъри.

17

до 10

преди 3 години

В нашата компания е подобно- няма човек без магистратура. Всички сме отлично платени айде не с по над 7000 заплати, но всеки е с над 5-6. С какво да сме по-особени от простите хора?! Вече треторазряден сервитьор има последен модел iPhone и маркови дрехи. Е, той кара BMW на 10 години, а ние- чисто нови коли. Но седейки в заведение, трудно можеш да прецениш кой какво печели, ако ще от горе до долу да е с Ralph Lauren- любимата ми марка. Носех я и, когато бях студент, та до ден днешен.

16

do 10

преди 3 години

Аз, лично, не смятам човек с 10000лв. заплата за богаташ. Огледай се в средния клас нови коли- това са хората с 5к+ заплати. Това е средна класа човек. Богаташ си, ако печелиш шестцифрена месечна сума. Иначе и аз около себе си нямам почти никакви познати айде не с по под 7к заплати, но с под прага. Просто няма такива... Самият аз, докато бях студент, работих в склад и взимах възможно повече уикенди и нощни смени и изкарвах 2600лв. и то в склад... Със средно образование.

fallback