Снимка: БГНЕС
fallback

Общински съветници от Исперих са привлечени като обвиняеми за извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.

Около 19.30 часа на 19 септември в центъра на исперихското село Къпиновци двамата общински съветници се появили внезапно на неформална среща със симпатизанти, организирана от конкуретна политическа сила във връзка с предстоящите частични местни избори.

По време на срещата те обиждали и заплашвали присъстващите, демонстрирайки явно неуважение към тях.

С постановление на Районната прокуратура в Исперих е взета мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер по 500 лв за всеки от двамата обвиняеми.

Работата по случая продължава под ръководството на Разградската окръжна прокуратура, допълват от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 3 години

Има едни, който неслушат алах а обичат да се бутат в шашмите ,шалеарите и шамарите. Последнотобе накрая. И алах го праща за да сетат, че има и по лошо

5

до 2

преди 3 години

Колкото и да снимаш, после трябва да доказваш, че записът е автентичен, точно от този ден и час, за който твърдиш и че заснетите субекти са тези, които твърдиш.Казано на български: И да снимаш все тая!!!Единственото което можеш да направиш е да те съдят по Закона за защита на личните данни, защото биометричните данни са лични данни.Т.е. ще ревунтиш здраво...как ги търся такива журналисти като теб...

4

Анонимен

преди 3 години

Обидата се преследва по тъжба на пострадалия, прокуратурата не се меси или се меси в определени в закона случаи.Ако това са го квалифицирали като хулиганство, няма ка да мине в съда.Пак ще плащаме ние, а не държавата!

fallback