Коки отново има нужда от нашата подкрепа, тъй като от началото на септември са спрени всички терапии поради липса на средства.

 
Неговите родители отправят апел към всички, които могат да помогнат.
 
"Приятели, да вие сте такива! Последните няколко месеца се случват страхотни неща с Коко, минахме ново обследване, подобрението му е страхотно за последната една година. Специалистите от болница "Св. Марина" са на мнение, че не трябва да го отлагаме и има целия капацитет да започне първи клас с връстниците си през 2021 г. Само преди три години той не говореше, нищо не разбираше, той беше в лапите на аутизма. Но днес той е едно будно, живо, любопитно дете. Не спира да задава въпроси и да опознава заобикалящия го свят. Вписа се в новата градина и я посещава всеки ден, приет е там. Играе с децата, включва се в знаниятията. Има този огромен напредък благодарение на вас! 
 
Последните няколко месеца се справяхме сами с терапиите му, но вече е непосилно за нас. Сумата за ежемесечните му терапии възлиза на близо 3000 лв. Вече изнемогваме, а те трябва да продължат, за да напредва и той.
 
Имаме и зелена светлина от Киев - клиника EmCell, където са му направени три вливки на стволови клетки и ни очакват за четвърта възможно най-скоро предвид, че не се знае дали скоро няма да бъдат затворени отново границите заради коронавируса.
 
За това ви моля от цялото си сърце, нека довършим тази битка до край! Времето е ценно за Коко, ние се борим и няма да спрем преди да победим", категорична е нговата майка Наталия.
 
Ако имате възможност - помогнете!
 
Ето и начините за дарения:
 
helpkarma.com/help/koki
 
Дарителска сметка 
Калоян Пейчев Казаков 
ПроКредит Банк 
BG89PRCB92301049318117
 
PayPal - help_koko@abv.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase