Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Пореден протест в София и страната.

В 71-и ден на протести, исканията на демонстрантите остават непроменени - оставка на правителството и на главния прокурор.

В София протестиращите отново са в Триъгълника на властта.

Oще по темата

Очаква се и митинг на майките от движението "Системата ни убива", както и шествие до Орлов мост.

С тикви на площад „Стефан Стамболов“ след 18 часа започнаха антиправителствените демонстрации в Пловдив тази вечер. С маркери протестиращите надписват предварително донесени тикви.

„Акцията е отговор на обидите, които изтърпяхме миналата седмица, че сме мафиоти, контрабандисти. Идваме да покажем, че не сме такива, че сме интелигентни хора, инженери, лекари, учители и имаме невероятното обещание, че ако съберем една голяма грамада от тикви, ще получим много бързо оставка от Бойко Борисов“, каза пред БНР един от организаторите й Атанас Бояджиев.

Демонстрантите отправят покана към премиера Бойко Борисов и към главния прокурор Иван Гешев да се включат и в организираното за следващия четвъртък литературно четене на открито.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

225

Пепи Еврото

преди 3 години

До Атанас ВелмазовОСТАВКА!

224

прости българи...

преди 3 години

До АнонименМутрата от СИК им е купил много компютри или са вземали на заем от ПИК! Ама драскат ли драскат. Пък нормалните работещи не моат се събуди още след работната седмица!

223

Марин Русеборн

преди 3 години

До отровна гадНе заслужаваш отговор, ***! Но крадец като кумира си- това е сигурно! И в каква нищета живеете, двуличници???

fallback