Снимка: БГНЕС
fallback

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов разпореди вътрешна проверка в цялата страна за това как служителите на полицията изпълняват наредбата за униформеното облекло и Наредбата за употреба на физическа сила и помощни средства при работа.

Чрез строеви прегледи директорите на областните дирекции ще трябва да установят има ли нарушения при използването на пагоните, емблемите, отличителните знаци и надписите по униформите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

до к.32

преди 3 години

Това "президентче" е дългогодишен пилот, има научна степен "д-р на науките" - т.нар. "голям д-р", а не само "д-р". Ти можеш ли да пилотираш самолет? Уверен съм, че не, виждал си инцидентно такива в небето. Научна степен да имаш, т.е. да си показал широки познания в даден научен бранш и да си направил самостоятелна научна разработка в него, която да си защитил пред научен съвет от 20-ина професори? Не. Твоето име да е записано в USA колеж като първенец на випуска? Не! Типичен хейтър си!

35

Анонимен

преди 3 години

Това джудже винаги ми е било много смешно Не знам кой го направи генерал Сигурно и него Доган. Защото е послушно. Като Банкянския ***.

34

Анонимен

преди 3 години

Е как да не изглеждат така, като те са бъдещите престъпници. Просто придобиват предварителни умения в МВР - да знаят как работи системата.

fallback