Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

28-годишният мъж, който тази сутрин бе обявен за починал от Националната информационна система за борба с коронавируса, е жив и здрав, при това излекуван и изписан.

Oще по темата
За неприятното недоразумение съобщиха от Министерството на здравеопазването.

След извършена проверка от Министерство на здравеопазването във връзка с информация в Информационната система за COVID-19 за починал 28-годишен мъж, беше установено:

Служител на регионалната здравна инспекция в Стара Загора е допуснал техническа грешка при актуализирането на статуса на пациента. 28-годишният мъж е успешно излекуван и изписан след болнично лечение, съобщават от Здравното министерство.

РЗИ-Стара Загора поднася извиненията си на обществеността за допусната грешка, става ясно от съобщението на здравното министерство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Д.ИВАНОВА

преди 3 години

Дайте сега една статистика за населението в БЪЛГАРИЯ -избори предстоят и да се знае колко "оцелели от корона вирус "имат право на глас,да не стане така да ни изкарате повече от китайците.....

69

Д.ИВАНОВА

преди 3 години

Да ви подсетя само; от два месеца протести,много полиция,жандармерия,спецчасти,плътен многопластов кордон-МАСКИ НИКАКВИ,ХИГИЕНА НИКАКВА ,ДИСТАНЦИЯ НИКАКВА ! После се отправят към бусове и автомобили,натъпкани като сардели и отново без маски ??? ТЕЗИ ХОРА БЕЗСМЪРТНИ ЛИ СА ,ТА ДО СЕГА ПОЛИЦАЙ ЖИВ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА Е ОСТАНАЛ !

68

Д.ИВАНОВА

преди 3 години

Хайде сега да ни пояснят как точно са го "излекували" На починали от корона вирус е забранено да се прави аутопсия,а те и с ваксината готови ! Много въпроси остават без отговор-няма логика,но е логично...политика и икономика и възможно повече неграмотни и изплашени хора.Хазнята е празна НАРОДЕ,а възрастното население е в тежест на системата !

fallback