Кадър: bTV

Милена Иванова е жената, която последно бе до трагично изгубилия живота си журналист Милен Цветков. Астроложката върна лентата назад за тяхната връзка и последните им мигове заедно.

"Първата ни среща беше в телевизията, аз бях поканена в неговото предаване на гости. След това гледахме интервюто и Милен каза, че още тогава се забелязва, че телата ни са се харесали и, че ще има продължение. Първоначално връзката ни беше бурна, защото Милен беше много цветен, много интересен човек. Аз се съпротивлявах, защото се страхувах. Имах усещане, че ще страдам, но не знаех точно по какъв начин. Година и половина той беше изключително настоятелен и не се отказа и в един момент аз просто се предадох", разказа Милена пред bTV.

Още по темата
За нея срещата с Милен се оказва съдбовна и специална.

"Към този момент аз наистина осъзнах, че съм един щастлив човек – да разбера какво е истинската любов, какво е истинската топлота, какво е нежността и какво означава да бъдеш с един изключително интелигентен, уважаващ себе си и другите човек. Давам си сметка, че това е нещо наистина специално и нещо, което се преживява само един път в живота", разказва Милена.

Тя описва Милен Цветков като много тих, смирен и добър човек, нещо, което е в противовес на публичния му образ.

"Преди година и половина се срещнахме на кафе и тогава той ми каза, че вече е крайно време да спрем да си играем и да се преследваме. Чисто човешки ме попита какъв е проблема, защото той много ме харесваше и искаше да бъде с мен. Аз му споделих своите страхове и той ме хвана за ръката и каза, че поема отговорност към моето наранено сърце и ми обеща, че никога няма да ме предаде", разказа през сълзи тя.

"В този момент връзката ни стана сериозна и решихме да живеем заедно, когато беше възможно, защото Милен беше един много отговорен баща и най-важното нещо в неговия живот са неговите деца. Във времето, през което той беше с малкия си син, не прекарвахме вечерите заедно", каза още Милена.

"Три седмици след инцидента си възстанових паметта и си спомних погледа му на вратата. Сега си давам сметка, че беше за сбогуване", спомня си Милена.

Милен Цветков загина в тежка катастрофа на столичния бул. "Черни връх". Докато изчаква червения светофар пред мол "Парадайз", той бе отнесен от джип, който е шофиран от Кристиан Николов. Младежът продължава да е в ареста, а делото срещу него продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase