Снимка: БГНЕС
fallback

135 г. ни делят от съдбовния 6 септември, когато българинът взе в свои ръце съдбата на родината си. Това събитие не беше дело на външни сили, на политически пазарлък, това беше народно дело, победа на българския характер и свободолюбие, дело на шепа храбреци.

Oще по темата
Това заяви президентът Румен Радев, който присъства на откриването на барелеф на Васил Левски в село Брестовица.

Зад тяхната дързост да предизвикат великите сили да изправят горда България, застана като стена целият български народ, добави Радев.

Дори в онези славни дни политиците успяха да бъдат на висотата на българския народ.

Дейците на Съединението придадоха истински смисъл на мисълта на Левски, че трябват дела, а не думи. Поздравявам Брестовица и община Родопи и благодаря на всички, инициаторите за създаването на този барелеф, каза още Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

Не...Не...Не...

преди 3 години

До Гост 93. Мерси, от такава свестност! Колкото до "политик", в мрака ни тон ни звук, и ако ти " Гост " се опиташ да нарушиш тишината, ехото ти, ще отговори : Не...Не...Не...Разколник...Разколник...Разколник... На нацията...Нацията... Нацията... ... Народа казва : " Аман, пишмян от такъв гост! ". / Радев! /. Разбра ли " Гост " 93 ?!

101

ТОВА Е ФАКТ!

преди 3 години

До До Бонобо 99. Бонобо е бонбонче, сополанче с жълто на устата. Новородените след демокрацията искат много да знаят, но малко слушат и най-лошото е че изобщо не четат! Ние, сме благодарни на Русия, тя е фактор за освобождението на България, но трябва да отбележим, че зад това освобождение се е криела друга политическа цел на царска Русия! България е била задължена да си плати за свободата с тонове злато! Това е, не оспорим факт!Дори,се предложихме за 16 република на СССР!

100

Bg.

преди 3 години

По-голям крадец от Тиквата няма. За неговата шайка и сие, са само за Белене...

fallback