Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общ преглед

Протестиращите вече се събират за 58-я ден на протести срещу правителството. Исканията остават същите - оставка на кабинета на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев.

Все още всички кръстовища в София са отворени. От Отровното трио обаче се заканиха, че тази вечер блокадите ще бъдат върнати.

Протести има във Варна и в Русе.

Във Варна протестиращи отново се събраха край сградата на общината във Варна. Хората поискаха оставките на премиера и главния прокурор. Беше прожектирана речта на отец Дионисий от протестите на 2 септември в София.

И тази вечер русенци излязоха на протест пред Съдебната палата. Нито слънцето, нито дъждът ще ни спрат, докато нашите искания не бъдат изпълнени, заявиха те. Към оставките на министър-председателя и главния прокурор те добавиха и тези на министъра на вътрешните работи и на шефа на СДВР, защото са допуснали безредици и насилие на мирния протест в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

171

Анонимен

преди 3 години

Мафиотът Боко тиквата е пътник за ГРОБ

170

Рада

преди 3 години

Колко хора бяха на този протест като ги гледам колко са неграмонти като се отдават на хора който са от тежката червената номенклатура и някакъв шеф на този верига където детето ми е било напръскано със шпреи ми показва че повечето младежи са все на червената номенклатура и тази на Метежниците на Отровно Трио лъжкинята Корнели Нинова чалгаря Слави Трифонов и бълхароразеденител Румен Радев

169

Анонимен

преди 3 години

Тиквата отече в канала!

fallback