Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

26 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие при направени 1470  PCR теста, показват данните, публикувани в Единния информационен портал към полунощ.

За последните 24 часа у нас са починали 8 души, а излекувани са 60 . Общо 726 пациенти с коронавирус остават в болница, от които 63 са в интензивни отделения.

Общият брой на потвърдените случаи на коронавирус у нас е 16 190, от които 4264 активни.

Разпределението по области: Благоевград - 4; Варна - 3; Добрич - 1; Кюстендил - 2; Пазарджик - 4; Пловдив - 1; Разград - 1; Смолян - 5; София (град) - 5.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

Анонимен

преди 3 години

А колко са общо умрелите в страната. Колко са от грип например. Тези цифри и първолак може да разбере че са чиста манипулация. Ако 20 са умрели от рак заради пушене защо не вдигате врява до небето. Сигурен съм че от алкохол и цероза цифрите са в пъти по големи. Време е и българите просто да отхвърлят тази глупост и да се върнат към нормалният си живот масово. Тогава нищо не могат да ни направят.

79

непанакьосан

преди 3 години

Грешката при PCR теста е 1,5%. При 1470 теста нормално е 22 да са дали погрешен позитивен резултат. Освен това ПОЛОЖИТЕЛЕН НЕ ОЗНАЧАВА БОЛЕН !!! 99% не усещат дори, че са преносители на вируса.

78

За испанския грип

преди 3 години

До Анонимен 76е прав - същата постановка като сегашния КОВИД-19 е билосамо според евреиските Уол Стрийтски весници в Европа хората са умирали с милиони,ако намерите европейски и най-вече испански вестници от онова време и дума няма за каквато и да е епидемия, има снимки на изложби у концерти - хората в Европа хал-хабер са нямали за страшната испанска болестзад целия тоя цирк стоят юдо-масонските фондаций - с тях трябва да се борим

fallback