Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg
fallback

Протестите в София продължават и днес. Остават затворени за движение от протестиращи ключови кръстовища в София.

Окупирани са кръстовищата на бул. "Цар Освободител", бул. "Дондуков" - връзката с бул. "Тодор Александров" пред Министерския съвет.

Бул. „Дондуков“ беше блокиран от майките от "Системата ни убива" вчера, след като по-рано те освободиха кръстовището пред Софийския университет. Блокадата им на „Дондуков“ ще бъде постоянна.

Затворено е и кръстовището на "Орлов мост". Там лагерът на протестиращите остава обграден с кофи за боклук, палета и пейки с изключение на малка част, през която се пускат линейки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

176

Анонимен

преди 3 години

Омаджиха и протести, и блокади. Омаджиха се в ефир. Омаджиха се помежду си. Не могат да си го разделят тоя протест и кой най-има право да яха протестърите. А протестърите - от глупави, по-глупави. Искат наготово и всеки да ги слуша. А кой ще работи?

175

Влади

преди 3 години

Смачкай *** - протестър, освободи гражданите! Те искат да ходят на работа, да заведат деца на градина, да занесат храна и лекарства на болни родители. Майките от Системата на Кюстендилската слива как си гледат болните деца, като висят денонощно на площада? Някой не болен, щом мамите могат да го заеват сам, без платен асистент. Ама ТЕЛК е една корумпирана система,щом 95% инвалид си кара колата. Нищо не е реално тук. Гладни дъртаци мятат храна по МС. Престъпници искат да махат Гешев ..

174

Анонимен

преди 3 години

комунизма не е корона вирус!срещу него няма ваксина и няма да има!

fallback