Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback


Вече повече от месец гражданското недоволство в столицата намира своя израз по различни начини. Един от тях продължават да са блокадите на ключови кръстовища в града.

И макар и обединени от една цел - искането за оставка на управляващите, за всички седмици дотук протестите така и излъчиха ясен лидер и тяхно лице.
Oще по темата


Някои анализатори видяха дори нещо повече - война между барикадите. Според част от инициаторите обаче да се говори за това е пресилено.

Според Манол Глишев, който е от хората, които дейно участват в блокадата на Орлов мост, различните искания и убеждения се допълват, независимо къде е сборният пункт на протестиращите.

"Всички са на площада като граждани първо, после като всичко друго", твърди Арман Бабикян предаде Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

СТРАХ ОТ ЗАКОНА !!!

преди 3 години

"Вече няма недосегаеми! Не може затворите да са пълни само със социално слаби и без политическо влияние български граждани. Прокуратурата действа на базата на закона, както в ДАБЧ, МОСВ, ДХК, ГДБОП, така и в АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА" --> Това публично обявено намерениe на ГЕШЕВ, както и НОВИНАТА за приемането на България във Европейския Валутен Съюз, станаха повод и белязаха началото на спонтанните граждански протести оглавени от натресеният ни от Москва и КГБ уж български президент..

26

Бабикян

преди 3 години

Освен нечистоплътен физически, е нечистоплътен и морално! Отврат!54823

25

Шамаренко

преди 3 години

*** много бързо триете коментари бе свободната медия.

fallback