Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Протестиращите пред Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски" ще преместят палатките си пред Министерския съвет, съобщиха самите протестиращи. Те определиха действията си като знак на добра воля. Премахването на палатките започна в 8 часа.

32-ият ден на протести в София снощи завърши с факелно шествие и затваряне на булевард "Цариградско шосе" до спирката при хотел "Плиска".

Oще по темата

Другите две кръстовища - това пред Министерския съвет и на Орлов мост, остават блокирани.

Спокойна е обстановката на място тази сутрин, такава е била и през нощта. Хората, които са пренощували нощ на „Орлов мост“, казват, че нощта е преминала спокойно и без провокации. Сега утрото е спокойно. Не се забелязва засилено полицейско присъствие в района.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

138

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Божков явно намали парите.

137

Анонимен

преди 3 години

До Алтернатива имаПреди Бойко преди тези ли бяхме? Знам ли? При другите, Некрадливите спират европарите, защото се крадат. Като дойде"крадливия"Бойко, ЕС отново ни ги пускат?! С идването си намали цената на сегашната зала Армеец. Преди бюджета на минус и нищо не се строи. Сега на плюс и се режат лентички. При него тръгнаха проекти бавени над 40-50 години.Колко детски градини се построиха при него и колко общо преди него?"Еднокнижник","крадлив",това кой го твърди?Я да го видим него?

136

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 144-145: Забравил си да изключиш Caps Lock на клавиатурата си.

fallback