fallback

Оказа се, че протестът загуби и количество и качества, вече става дума за десетки хора, които стоят на тези блокади. Виждаме стари политически лица, които досега са имали възможност да дадат алтернатива. Каква ще е реакцията оттук насетне - вероятно с това разтурване, той няма да приключи. Това каза за "Денят ON AIR" политологът Цветанка Андреева.

"Всяка власт трябва да бъде уплашане или от компроматна война, или от черен ПР", подчерта тя.

По думите ѝ сякаш задачата от ГЕРБ да бъдат изолирани сякаш се случвала вече.

"Трябват бързи и ясни решения сега", заяви още Андреева.

Според политолога Димитър Димитров каквото и да се изговаряло за протестите, копупцията, то нямало отношение към политическия процес, който се случвал институционално.

"Оставката на Гешев няма как да стане под натиск. Атаката срещу Борисов беше силно подкрепена от всички предхождащи събития - снимки, чекмеджета", посочи той.

По думите му никой не се е произнесъл как и защо са направени първите снимки, които изглеждали като монтаж.

"Сигурен съм, че парламентът ще изкара мандата си", подчерта политологът.

"Почти съм сигурен, че няма кой да замести сегашната администрация. Просто не бива да изоставаме", допълни той за Bulgaria ON AIR.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Хан Тервел

преди 3 години

отг.: Не може да загубиш нещо което си нямал!

56

Фъфльо

преди 3 години

И също така, че им трябвали павета и коктейли м*****в, за да можели да победят, иначе така нищо няма да се получи. Докато нямало кръв, нямало да победят. Виждам и константното присъствие на Мая Манолов и други елементи от БСП. Забелязваа се и модел в политическата им ориентация - анархисти и комунисти основно. Някои дори дават Северна Корея като държава за пример. Основният извод, който си правя е, че лечебните заведения не си вършат добре работата.

55

Скоро сме милионери

преди 3 години

Бедните младежи си мислят,че не с работа,а с протести ще забогатеят.Като докарат пак червените на власт,наистина ще ви направят милионери в обезценени левове! Във Венецуела вече са милиардери,не можем ги стигна!С нашите протестъри обаче бързо можем да се затичаме след тях.Следващата управляваща коалиция се очертава- Курлеля премиер+Слави+Маяма.И тримата са "сам баш юнак на коня" и не ги слуша главата.Малиий,ще ни позлатят с приказки,как Бойко всичко е раздал.. и те могат само да вземат!

fallback