Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Медийният съветник на премиера Бойко Борисов Севдeлина Арнаудова напуска работата си в Министерския съвет, съобщи тя пред "24 часа".

Арнаудова ще премине в партия ГЕРБ заради започващата подготовка на политическата сила за избори.

Очаква се по-късно днес премиерът Борисов да обяви пред ГЕРБ докога ще заема поста.

Тя пое поста на медиен съветник на премиера в началото на втория му управленски мандат, преди това ръководеше пресцентъра на партията, където се връща отново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 3 години

Госпожата много хитра, може тя да е снимала Борисов по долни *** в спалнята и всичките пачки с евро и кюлчета злато. Трябва после хубаво да го е изнудвала за пари, за да си купи имотите. Да се провери дали не е чернокосата костенка на премиера и ако е тя да бъде разпитана и да свидетелства, охраната да не мълчи ,а да говори. Докога всички ще мълчат като че ли не се е случило нищо.

37

Анонимен

преди 3 години

Тази Арнаудова да не е снимала Борисов в спалнята. Чернокоса, дългокоса дама с гривна на ръката, май няма да е било гривна ,а доста голям часовник, някак описанието си пасва напълно. И по фигура го издокарана.

36

Тая ли е

преди 3 години

Шехерезада? Че тя повече мяза на валиде-ханъм!Как да е палатите са си палати ;)Изгърмя още един бушон, но "ТАБЛОТО" вече прегрява и мирише...Пожарникарят да си влезе в ролята, докато не е станало късно ;)

fallback