Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви пред актива на партия ГЕРБ, че избори ще има, когато е по Конституция.

Oще по темата
Вървим напред, за да си свършим работата, подчерта той на събранието, свикано от премиера Бойко Борисов.

Лидерът на ВМРО посочи, че млади хора, работещи в чужбина, правят сравнение със ситуацията тук и там, и разлика има, но не е чул каква е програмата и философията на това ново правителство, което ще дойде.

Реформата не означава да променяме Конституцията и да въвеждаме еднополовите бракове, както искаше един от лидерите на протеста, подчерта той.

Вицепремиерът каза още, че е чул какво не им харесва на протестиращите, но не е видял политики.

Има два вида политици - които са готови да се жертват за нацията и държавата си и които жертват нацията и държавата си заради себе си, в името на своите интереси, подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Тикволандия

преди 3 години

Доста предупреждения имаше към "патриотите" че който е направил коялиция с Бойко, накрая е отишъл в небитието, но те си правеха оглушки. Харесваше им да са във властта. Каракачанов получи хранилките Министерство на екологията и водите и Министерство на отбраната. Но всичко си има край. Сега се опитват поне да изкарат мандата.

51

дедо Ташунко

преди 3 години

Този толуп ще експлоадира от преяждане. Вече е готов за к.ла.не, много пържоли, много нещо. А бръщолевенето му е непоносимо.

50

Анонимен

преди 3 години

ама че лигаво дразнещо същество, жертваш държавата заради доган бей и пеевски и приятелите си мутри, това е истината , държавата ти е вече мутроландия републиката на абсурдите и мутрите, *** грозни прости чалгафони

fallback