Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед
ГЕРБ се разграничи категорично от действията на група провокатори на националната конференция на партията, която се проведе днес.
Oще по темата
От пресцентъра на партията пишат, че нямат нищо общо с групата, които предизвикаха сблъсъци и напрежение.

"Членовете и симпатизантите на ГЕРБ през цялото време демонстрираха мирните си намерения и не провокираха агресия. За съжаление платени провокатори пробиха охраната на форума и влязоха в пререкания както с членовете на ГЕРБ, така и с протестиращите граждани. Бяха нападнати протестиращи, членове на ГЕРБ и журналисти, съобщиха от партията.

Настояваме разследващите органи да разкрият всички факти и обстоятелства около днешните сблъсъци и виновните да понесат отговорност, пише още в съобщението до медиите.

ПП ГЕРБ не е наемала допълнителна охрана за форума. Охраната бе осигурена от София Тех Парк, уточняват от партията.

По време на конференцията младежи с добро телосложение взеха и изхвърлиха телефона на журналистката Полина Паунова, протестиращи също се оплакаха, че са били бити от същата групичка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

289

ЕЛИ

преди 3 години

ЖУРНАЛИСТКАТА НАПАДНАТА ОТ ГЕРБ НА ЖУРНАЛИСТКАТА И СЧУПИЛИ ТЕЛЕФОНА НО ТАЗИ " ВУНДЕР " ЖУРНАЛИСТКА Е УСПЯЛ ДА СНИМА С СЧУПЕНИЯТ СИ ТЕЛЕФОН КОГА И КАК СА ПРАВЕНИ ТЕЗИ МЪГЛИВИ СНИМКИ????

288

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ трябва да бъдат изметени час по скоро от властта и съдени за кражбите и лъжите си!!!

287

Анонимен

преди 3 години

Що ходите на чужди сватби, бе!? Ами ще лапате шамари,някой да ви е канил? Това е мероприятие на ГЕРБ. Вие като си правите пикници в центъра,някой да ви пречи?

fallback