Снимка: БГНЕС
fallback

Полицаите, които бяха на първа линия в борбата с коронавируса, все още чакат да получат обещаните им 210 лева, които да използват за почивка по родното Черноморие.

Oще по темата

До 6 август трябва да са готови списъците с тези, които имат право да се възползват от почивката, обясни МВР шефът Христо Терзийски.

След това той и главният секретар ще определя кой къде ще бъде настанен.

С предимство ще се използват базите на МВР и санаториумите, а при нужда полицаите ще бъдат настанявани и в частни хотели.

Терзийски припомни, че през април и май бяха спрени отпуските на полицаите.

За положените усилия и с цел допълнително им стимулира с по 650 лева са наградени полицаите на КПП-тата на областните градове и районите под карантина, тези които са отговаряли за контрола на лицата поставени под карантина, граничните полицаи, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 3 години

Абе чакане му е майката,пък и новата министъра обяви че ще "удължим" сезона до къде ноември - декември месец,така че по Коледа може и да си направите по един плаж!!!

31

Баровеца-СФ

преди 3 години

Към 13 Защо : Това което пишеш не е така,защото полицията е пряко подчинена на правителството,а самите виновници за действията са преките началници ,а не полицайте на първа линия,които получават заповеди одгоре ! Иначе пример: ти работиш като служител в фирма за сладки изделия и въпреки,че правиш кофти продукция не отказваш да я произвеждаш,защото така са ти наредили,а може би ако имаш съвест,то от себе си тайно подобряваш това което произвеждаш,но тайно,защото си съвестен към потребителя!

30

Анонимен

преди 3 години

Аааа е те и докторята чакат ония хилядарки. Всички чакаме нещо. Ще има да почакаме. Батюшката трябва да се върне от обиколките джипа, да отвори чекмеджето, че тогава да раздава, ама няма време. Много работа и шофиране.

fallback