Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Телевизия “7/8 Ти Ви” става платена от 1 септември, обяви шоуменът Слави Трифонов в профила си в социалната мрежа.

Той посочва, че от близо една година прави телевизия "честно и открито", но "освен желание, телевизията се нуждае и от други неща".

"Сами виждате, че въпреки високата гледаемост на “7/8 Ти Ви”, рекламите са твърде малко. А всяка една телевизия се финансира с реклами", пише Трифонов.

По думите му всеки, който иска да подкрепи телевизията, ще трябва да каже на своя кабелен оператор, че желае “7/8 Ти Ви” да бъде добавена към пакета за символичната цена от 78 стотинки с ДДС.

"А българите в чужбина ще могат да ни гледат на нашия интернет сайт срещу месечен абонамент. Докато заедно не оправим собствената си държава, това ще е единственият начин да ни има", посочва Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

322

МАЦА

преди 3 години

До АнонименВЯРНО Е,СЛАВИ И КУ КУ БЕНД СА ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ЧАЛГАЗИРАНЕТО НА МЛАДИТЕ,ПОЗОРЪТ НА ВЕЛИКАТА КОНСЕРВАТОРИЯ.ЗАСЛУЖАВАТ ДА ГИ ГРЪМНАТ

321

Анонимен

преди 3 години

Чичо Слави, когато телевизията ти има нещо повече, от 2-3 часа гледаемост и 78 процента от времето НЕ са повторения, може някой да ти плати!!!????!!!!

320

Анонимен

преди 3 години

"Не може 1 г. да чакаш да стане чудо и фирмите да те припознаят и да рекламират при теб."Може, може ... ама не можа да стане чудодот, да им ПОЗВОЛЯТ! В проспектите на рекламните агенции, дори не фигурира. Има ги разни, каот СКАТ и КАНАЛ 3, и на "паранормалните им" предавания има ценоразпис за реклама. Извинявам се, ама ... аде! Със здраве!

fallback