Снимка: Pixabay
fallback
Мълния е убила 45-годишна жена от село Турия, община Павел баня, съобщи Нова тв. Информацията за нелепия инцидент е била потвърдена кметът на селото Ганчо Петков.
 
Починалата е била в полето със стадото си от крави. Тя се е скрила под голям самотен бор, когато са започнали пороят и гръмотевиците. По-късно мъжът й е започнал да я търси по телефона, но тя не вдигала. Тялото на жената е открито по-късно от него.  
 
Загиналата жена има дъщеря студентка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

С.

преди 3 години

С гръмотевиците шега не бива. Когато са в сезона си, през лятото, мисля си че има поне по един смъртен случай на седмица в малката ни държава. Това, че не винаги стига до новините е отделен въпрос. Всеки знае че е опасно, но повечето хора си мислят че шансът е едно на милион, а далеч не е така. Дано почива в мир.

11

Анонимен

преди 3 години

Оле боже колко малоумун народ.Как няма да пасът кравите бе? Вие какво искате да ги гледат като в америка във фабрики кудето ги тпчат със 100 вида рак ли?

10

Даа,

преди 3 години

в другите държави на ЕС нямало кравари по полето...Умници! Това, че някой не се забелязва лесно, не означава, че го няма. Но тоя, който не е излизал от паланката си,или е ходил най-много до Северна Гърция и до Ниш няма как да знае?

fallback