Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

18 дни недоволство и призив за промяна. Сред морето от трибагреници срещаме кинорежисьора Васил Горанов и неговия символ на вярата.
Oще по темата


"Тази мечка е участвала в 5 филма, включително награда "Златна роза" за "Най-добър филм". Това казва на хората, че най-важното нещо, за което сме се събрали тук, е да запазим вярата си", коментира филмовият режисьор Васил Горанов.

Вярата си той изповядва на улицата, заедно с хиляди други.

"Вярвам в това, че ние можем да живеем в една държава както е казал Левски, която да е равна на тези, които в момента са в ЕС. А не да сме винаги лошия пример. Добрият пример започва от законността", добави Горанов за Bulgaria ON AIR.

Категоричен е, че оттеглянето на сегашното управлението само по себе си не е достатъчно.

"Думата оставка произлиза от остава. Някой човек си подава оставката и той остава вече 3 пъти. Не е въпросът в оставката. А да осъзнаят, че те работят за нас и ние за тях. То е взаимен процес", смята Васил.

Той е решен да излиза на площадите всяка вечер с вярата си в по-добрите времена... когато плюшеният мечок на гърба му отново ще бъде използван само за сбъдване на другата му мечта – да прави филми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

ф.димитров

преди 3 години

Видя ли очилат брадатковец с излъскан фейс,вече знам че от него нищо не става!

13

1-н

преди 3 години

Некой да знае кой е споменатия?

12

пияница мистик

преди 3 години

Прости хора без ясна визия. Айде, онези младите наркомани и алкохолици ходят заради 50-така на Черепа, дето им дава, но такива псевдо интелектуалци не мога да ги разбера. Те не помнят ли ЛУканов? Аз бях малко дете, но помня как нямахме какво да ядем. Ами Жан Виденов? Тройната Коалиция? Орехчо и фалита на КТБ? Иска оставка, а не се замисля, че Фигуранта ще направи служебно правителство, което така ще се окопае и подмени всичко, че да дойдат БСП и ДПС на власт. Тогава ще го питам този *** мозък

fallback