Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Общ преглед
18-и ден на антиправителствени протести в центъра на София. Исканията остават същите - оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев. Протестиращите се събират пред сградата на президентството.
Oще по темата


Част от хората, които се събират, решиха да играят волейбол. Днес протестиращите са заложили да по-артистичните прояви. Разпънат е и хамак, над който са издигнати лозунги. Те са за по-добра данъчна система в страната и за по-добра социална политика. За това предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Протестиращите подготвиха и кратък пърформанс, който ще бъде показан малко след 19 ч. На този етап не е ясно дали движението ще бъде блокирано.

Ситуацията към момента е спокойна. Засилено е полицейското присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

635

Г-н Стоянов

преди 3 години

Вие ще сте най-голямите Балъци ,ако подкрепите тези протести,защото те са от хора противници на ГЕРБ.Които бяха направили над 2млрд. ДефицИТНИ ДЪЛГОВЕ....ГЕРБ ,НЕ САМО ОПРАВИХА ДЪЛГОВЕТЕ А И ВКАРАХА ПАРИ В ХАЗНАТА.ТАКАВА ДУМА ХАЗНА ПРЕДИ ГЕРБ НЕ Е ИМАЛО..... А И , ПРИВЛЕКОХА ИНВЕСТИТОРИ,ЧРЕЗ КОИТО ПОВИШИХА ЗАПЛАТИТЕ x3 .20 ГОДИНИ НЕ СЕ БЕШЕ КАЧВАЛА ЗАПЛАТАТА А САМО ЦЕНИТЕ.ГЕРБ НАПРАВИХА ЖИВОТЪТ ВЪЗМОЖЕН........

634

ДО 680

преди 3 години

ТОЛКОВА СТЕ ПРАВ/А!!!МОИТЕ НАБЛЮДЕНИЯ СА СЪЩИТЕ И СЪЩО НЕ СЪМ ОПТИМИСТ ЗА НАЦИЯТА!АГРЕСИВНИТЕ СМАЧКВАТ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ, КОИТО ОБИКНОВЕНО СА НЕНАТРАПЧИВИ.

633

Анонимен

преди 3 години

В България няма никаква дискусионна култура. Всичко е свръхемоционализирано,никой не е готов да изслуша различно мнение,да дискутира,да се предлагат решения.Не,този с различно мнение се напада,обижда, трябва да бъде смачкан, унизен.Властва една арогантна агресивност.Всичко това е белег на едно незряло общество и много далеч от всякакви демократични стандарти.Тъжна картина, която ме прави доста скептичен за бъдещето на страната.

fallback