fallback

Общ преглед

Ние имаме план за България. Ние можем, ние знаем как. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на митинг-протеста "Бузлуджа 2020" пред Министерски съвет.

"Скъпи социалисти, постигнахме най-голямата победа - смелостта победи страха и хиляди българи са по площадите на България - свободни и смели“, каза Нинова.

„Заедно сме, българи във всяко кътче на България и извън нея. Ние сме заедно не само да ви свалим от власт. По-важното - ние сме заедно, за да градим България отново“, увери лидерът на социалистите.

„Ние имаме план за България. Ние можем, ние знаем как. Ние имаме почтените и честни хора, с които да го направим“, заяви Нинова.

Oще по темата

По думите й „битката е и за хляба, за работните места за това всяко дете да може да се образова, да може всеки от нас да има достъп до здравеопазване, да има справедливи доходи, достойни пенсии, да има чиста природа и да пазим плодородната си земя. Това е нашата клетва пред България, това е нашия ангажимент към нашите сънародници. Това е нашият план за възстановяване на страната", каза Нинова.

„Ние можем да бъдем водачи на своя народ, като го обединим и поведем по пътя, който можем да начертаем", каза Нинова, цитирана от "Фокус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

549

Анонимен

преди 3 години

Нинова да разкаже за славните си години като лидер на младежкото СДС и за приватизацията на Техноимпекс!

548

Анонимен

преди 3 години

БСП носи също така огфо на вина за сегашното състояние на нещата в страната(мизерия и корупция)Днешните гаулайтери са повечето от тяхното котило.,които нямат идеология,морал и идеи за бъдещето на народа Български.Махнете това червено знаме,то е символ на вашето предателство Изкоренете бурените от редовете си,вие ги знаете кои са,Миховци,Станишевци,Добрев и и др. Колаборационисти.БСП трябва да преименува НА БРСДП партията на трудовият народ,КОЙТО ХРАНИ БЪЛГАРИЯ.И спрете да сте БКП

547

Реалист

преди 3 години

Ние можем и знаем как да фалираме държавата, а защо не и Евросъюза.

fallback