Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Министър-председателят Бойко Борисов е тестван тази сутрин за коронавирус, както и членовете на екипа му.

Причината е че при направените тестове на всички служители на администрацията на Министерския съвет и на членовете на политическия кабинет на министър-председателя, началникът на политическия кабинет на премиера Деница Желева е дала положителен резултат вчера следобед.

Oще по темата
Съгласно протокола на Столичната регионална здравна инспекция всички контактни лица са тествани и карантинирани тази сутрин до излизане на резултатите от пробите, съобщиха от правителствената пресслужба.

На Деница Желева е направен втори тест.

От МС ще информират за повторната проба на началника на кабинета на премиера и за резултатите от теста на министър-председателя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

123

Анонимен

преди 3 години

И Борката Джонсън беше болен,ама се оправи.Тоя нашия се прави само на умряла лисица,и не ходи никъде освен по фитнеси и стадиони.Тарикат от класа.

122

Анонимен

преди 3 години

Тики излъга. Целта беше да се скатае от заседанието по гласуване на смешните размествания в хунтата, за да не му се налага да отговаря на въпроси.

121

До 99

преди 3 години

Ами, че Бойко е виден комунист, бе! Отказа да си хвърли оартийната книжка след 89г.Неговия кумир е бай Тошо.За какви комунисти говориш, за какво чудо?Най ств ми жалки тези, които вярват, че бойко не е комуност и е пеотив комунистите.Цвлия ГЕРБ е пълен с бивши комунисти и ченгета. Ама, кой да го види това. И да мисли.Мозъка ви е до момента, в който чуете "долу БСП". И вече спирате да мислите.

fallback