Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Днес е 14-ят ден, откакто хиляди българи скандират „Оставка“ под прозорците на властта, предаде репортер на БГНЕС. Исканията на протестиращите остават непроменени: оставка на правителството и на главния прокурор, провеждане на честни избори.  Гражданите блокираха този път 7 централни столични кръстовища – Орлов мост, на паметника Левски, Халите, бул. “Витоша” и “Патриарх Евтимий”, ул. “Раковски” и бул. “Дондуков”, на “Патриарх Евтимий” и “Васил Левски”, площад “Македония”.

Най-голямата атракция днес е легнал полугол върху чаршафи мъж с пистолет до главата и чекмедже пълно с банкноти от по 500 евро. Той заяви, че се е отчел и всичко е честно и проверено от НАП.

Хиляди млади хора са в центъра на София. Митингът срещу властта бе подгрят от патриотични песни от българското Възраждане.

“Протестирам с едни и същи искания вече 14-ти ден. Моето лично недоволство не стихва, а ще се усилва поради небрежността и нехайството на управляващите спрямо общественото мнение, което в момента не е в тяхна полза, – и времето не работи в тяхна полза. Пропуснаха шанса да си отидат с достойнство. Опитват се да ни изморят, което обаче няма да се случи и протестите няма да стихнат“, заяви един от протестиращите.

Стотици рула тоалетна хартия полетяха към сградата на Министерския съвет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

141

Иво

преди 3 години

До Гост ,мили мойТрябва да свикваш,защото слугуваш на хора,които ще те клатят като проносила кокошка :) затова ти предлагам първия път за да ти е по леко на дупката,да е от по приятелски човек,който ще се отнесе внимателно и нежно,дори романтично :)

140

Гост

преди 3 години

До ИвоНямам намерение да се занимавам с *** и *** като теб, още повече пък обратен.

139

Анонимен

преди 3 години

тия които са срещу протеста обикновено са смели само пред монитора, иначе са най-големите мишоци в реалния живот - явно много им харесва да ги клатят мутри и за по-добро не се и замислят, толкова си могат

fallback