Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Премиерът Бойко Борисов обсъди въпроса за кадрови промени в правителството по време на днешния Коалиционен съвет.

Oще по темата
В него са участвали вицепремиерът и председател на ВМРО Красимир Каракачанов и председателят на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов.

На срещата бяха обсъдени също така икономически и социални мерки, свързани с преодоляването на последиците от пандемията от COVID-19, съобщиха от правителствената пресслужба.

На Коалиционния съвет тримата лидери се разбраха да обсъдят с парламентарните си групи и с партийните си ръководства предложенията за кадрови промени в правителството.

Утре коалицията ще се събере отново, за да разгледа резултата от проведените разговори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

Анонимен

преди 3 години

Преоблякъл се Байко, пак в тия

74

ПроСоТо

преди 3 години

"коалицията" е умувала как да си спаси кожата,НИЩО ДРУГО!..Което ме навежда на следното:-Какво стана с оставките на Горанов и другите ?Нали Мутрьо ПОИСКА оставките на ЧЕТИРИ СВОИ БУШОНА?..Какво стана?..-Традиционната АМНЕЗИЯ ?какво стана и с изпълнението на СЪДЕБНОТО решение Деменцията-счетоводител,правещ се на "министър на Здравеопазването", да ОБЯВИ подробности от "сделката" с китайските маски?какво стана?..Къде отиват тия "може би"?!.."Спи градът"..

73

Ало-измамници в акци

преди 3 години

Организаторите на протеста действат абсолютно като банда Ало-измамници - вкарват хората във филм,че има кризисна ситуация и трябва спешно да действат и да хвърлят спестяванията си през балкона.Едните измамници държат народа "на телефона"(БожковТВ, Еврокон&ко) и внушават надвиснала опасност и безалтернативност да се направи тази саможертва.Другите престъпници(отровното трио) са на площада и играят сценки имитиращи кризисна ситуация.Крайна цел- ошашавяне,кражба на власта и спасяване на олигархията

fallback