Снимка: БГНЕС
fallback

Мантрата, че президентът иска цялата власт и нова форма на управление на страната не отговаря на истината, заяви в интервю за Радио "Фокус" бригаден генерал от резерва Димитър Шивиков.

Oще по темата
"На тази хипотеза, че президентът иска да завземе властта, гледам с чувство на насмешка", отбеляза той.

"Обидно е поведението на част от българския политически елит. От една страна, уж да се харесат на хората, подават ръка към президента Румен Радев да положат усилия, да седнат около масата и да намерят общ език в името и бъдещето на страната. В същия момент продължават да използват обидни думи и реплики спрямо неговата личност", смята генералът, който беше кандидат за кмет на Карлово, а в момента е общински съветник в града.

"В лицето на изстрадалите хора президентската институция и президентът остава онзи остров на надеждата, който отстоява и се бори за възтържествуването на върховенството на закона. Президентът е този, който олицетворява единството на българския народ и неговото поведение е изключително достойно. Чест прави на президента, че към днешна дата той винаги е защитавал и се е държал държавнически пред световната общност", заяви Шивиков.

Генералът от резерва бе категоричен, че трябва да има смяна на начина на управление в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

133

Z

преди 2 години

Toзи Генерал вероятно взима парици и от едно друго място щом така злослови срещу Родината ни и окупирана УкрайнаИ пенсийката му не е като нашата хем продаваш Родината хем взимаш огромна пенсия .Добре че не съм бил Комунистически Генерал ,Офицер, че от Путинови щяха да ми натискат да предателствам

132

Мисля за себе си

преди 3 години

Радев като е толкова честен и смел и смята, че народа е с него то трябва да даде всичко от себе си, т.е. да подаде оставка, да си направи партия, да се яви на редовните избори през Март и да ги спечели. Само тогава може да направи това което обещава на народа, защото сме парламентарна република.Той предпочита обаче до го обслужва НСО, да си взема 12 000 заплата + генералска пенсия и само да слиза на площада да личка бензин на умиращите протести.Силно мисли за народа човека,.... само мисли!

131

Срам сте за България

преди 3 години

Шивиковци Грипен Радефци от едно комунистическо котило са се пръкнали Далавераджии и престъпващи закона

fallback