Снимка: Pixabay
fallback
Четирима души с коронавирус починаха за последните 24 часа, сочи официалната статистика на Националната информационна система. Двама от тях - жена на 60 години и мъж на 50 години, за които няма информация за придружаващи заболявания.
Oще по темата
Другите двама са мъж на 83 г. със сърдечно заболяване и мъж на 74 г. със сърдечно заболяване.
 
За последното денонощие новорегистрираните заразени с коронавирус са 267, при извършени 6526 PCR теста.
 
Медиците, при които е констатиран новият коронавирус у нас, са 553. Новите случаи, регистрирани през изминалото денонощие, са 11. 5 от тях са установени при лекари, 1 - при медицинска сестра, 3 - при санитари, 1 - при фелдшер и 1 - при друг медицински персонал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Зоро

преди 3 години

Колкото повече се напиняте да не вярвате във вируса, толкова по дълбоко ще ви влиза.Ще искате да щъкате насам натам, ама няма да може. Ще искате на моренце в чужбинка, ама вече ни изолират тотално. Ще искате да излизате, но ще може само 1 член от семейство в смс по 1 лв.

29

Анонимен

преди 3 години

Смеш.ници! И как точно ги е убил вируса? Сигурно им е прегризал гръкляна.

28

gio

преди 3 години

Голямо постижение имаме двама без придружаващи заболявания!откакто качиха клиничната пътека на 1200 рязко се покачиха положителните проби и заразените. Само дето тези лекарри като фалират държавата, след като цели сектори не работят и за тях няма да има пари.

fallback