Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общ преглед
Ескалация на напрежението на протеста в София. Трима от протестиращите се изкачиха до колоните на бившия Партиен дом и разгърнаха трансперант "Продава се".

А напрежението ескалира, след като тримата свалиха трансперанта. Полицията се опита да ги обгради, след което протестиращите се опитаха да попречат. Залетяха бутилки, счупени са стъклата на вратите на партийния дом, съобщи Bulgaria ON AIR.

Наложи се жандармерията да се намеси и да направи кордон пред вратите. Заради сблъсъците има ранени. Двама са пострадали, те бяха отведени с линейка.

Протестиращи се опитаха да влязат в бившия Партиен дом и се стигна до сблъсък с полицията, съобщи bTV.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Стар набор

преди 3 години

Радвам се, че мнозинството от протестиращите са млади хора, в силата си. В тях ме е НАДЕЖДАТА !

56

Анонимен

преди 3 години

то има много сгради за чупене...защо не послушаха тиквата...той ги призова да почупят министерския съвет...сега пък момчетата били виновни...Нали Борисов ги подстрекаваше да го направят и трябва да му се потърси отговорност от главния прокурор...просто са объркали сградите...Това е още един пример какъв *** ни управлява...

55

А бе

преди 3 години

До Свободен протест?Нека и Божков се охарчи за българската демокрация.Тея пари от нас ги е смъкнал,нека се върнат,поне да има някаква полза.А прогонването на Банкянеца и патроните му Доган и Пеевски е задача от спешен порядък.

fallback