Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Президентството оставя без коментар "медийното правосъдие на главния прокурор".

Oще по темата
Така от прессекретариата на президента отговориха на оповестените днес от държавното обвинение записани телефонни разговори на бизнесмена Васил Божков, в част от които се споменава и името на президента Румен Радев, предаде БНР.

Преди публикуването на записите говорителят на главния прокурор Сийка Милева призова президента да отговори "как концепцията му за мафия в Прокуратурата кореспондира с връзката на представители на организирана престъпност със случващото се през последните седмици".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

366

САМО ИЗНАСЯ И

преди 3 години

ПРОДАВА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ...ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАТЕ ТОЗИ ФАКТ. ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО !!!!!

365

Факт

преди 3 години

Голяма излагация. БСП си вкараха автогол като търсиха непрофесионален политик за президент. Радев може да е добър пилот, но като президент или политик е гола вода и много наивен. Но БСП, Манолова, Трифонов и ДСБ просто друго нямат. Сега и Слави Трифонов ще им извърти здрав номер. Прибра си парите, но ще зас.ере съвсем нарочно политическия им проект. Остава им позатарялото и поолющено Майче

364

Сатира

преди 3 години

Естествено че.президенството ще бъде без коментар. Президентството ни е чисто като Момина сълза. Всички са корумпирани и въртят далавери, само нашето президентче е светец!

fallback