Снимка: БГНЕС
fallback

Персоналът и работниците в Слънчев бряг са повече от туристите.

Чуждестранните гости в курорта са основно от Полша, Румъния, Чехия и Унгария, но те са малко за големия му капацитет, предаде БНР. 

Близо 40 хотела работят в целия курортен комплекс.

Oще по темата
В централната част заведенията са празни, част от собствениците се опасяват, че няма да издържат до края на сезона, ако не се подобри ситуацията.

Собствениците казват, че са свалили цените, но почиващи няма. Иначе здравните мерки се спазвали.

На плажа - празни шезлонги и гора от чадъри. Пусти са централните алеи в най-големия курорт по българското Черноморие. Колони от таксиметрови коли чакат с часове, а понякога и с дни своите клиенти.

Преди събирахме за зимата, сега няма какво да съберем, коментират те.

На ден чартърите са 8-10 на летището в Бургас, преди са били над 50. Работещите в курорта все пак се надяват да поработят поне месец, но казват, че сезонът е непредсказуем.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

112

Анонимен

преди 3 години

ами да садят домати, вмесго мадъринивата плаче

111

Анонимен

преди 3 години

Кой желае лошо? Гледаш нещата от своя тесен ъгъл. Нека да ти покажа една друга гледна точка.Стотици убити и изнасилени млади хора, семейства, туристи, сервитьорки и дори местни деца. Статистиката не спира до тук. Повечето са водят удавили се. Кражби, мафиоти... цели курортни градове с хора - роднини от убийци. Влизаш в тяхната завера само ако си роден там. Посвещават те след 10то групово изнасилване. Дори Слави Трифонов яде бой от тях едно лято. От най-малките в мафията до върха.

110

Анонимен

преди 3 години

И не забравяйте. По-добре сега 19 год мъки, от колкото един ден в далечното бъдеще да гледате същите тези МУТРИ-МАФИОТИ да се гаврят с вашите деца, така както го правиха и с вас.Простата мутра не мисли за Бог, народ и родина. Простата мутра е МАФИОТ И ПЕРАЧ НА МРЪСНИ ПАРИ. Бог е предопределил вече тяхната съдба.Милиони светии всеки ден викат към Престола на Бог и искат справедливост. Вече 2000 год Иисус чакаше да се покаят. Не се покаяха мутрите, не се покаяха и техните деца. Идва страш.съд

fallback