Снимка: БГНЕС
fallback

Всички граждани, пътуващи с туристическа цел към Гърция, могат да преминат само през ГКПП "Кулата", съобщиха от Гранична полиция.

Oще по темата

Всички туристи ще се пропускат на влизане в България на работещите гранични пунктове без ограничения.

На ГКПП "Капитан Петко войвода" и ГКПП "Ивайловград" не се пропускат пътници с туристическа цел към Гърция.

От 14 часа днес и на ГКПП "Маказа" ще бъде преустановено пропускането на туристи. През граничния пункт ще преминават собственици на имоти в Гърция с документ за собственост.

На ГКПП "Илинден" и ГКПП "Капитан Петко войвода" към Гърция се пропускат товарни автомобили и сезонни работници със съответните документи, на ГКПП "Ивайловград" - само сезонни работници.

Не се извършва преминаване през ГКПП "Златоград" и в двете посоки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 3 години

Моля за помощ! Изнемогваме!Проклетите гърци не искат пари нито за паркинг, нито за чадър, нито за шезлонг, даже и чадъра не искат на платим. Носят ни фрапе и вода 0,5 l срещу 3 евро на човек.

36

Анонимен

преди 3 години

До невярващитеОферти в Равда - в Private apart in Faith, Dunav str., вила Равда, комплекс Атлантик - чаршафи и хавлии сруу допълнитлено заплащане, в ап. Ковечеви паркирането се доплаща, вила Florra - всичко е срещу допълнително заплащане.И тези си мислят, че ще хукна към Черноморието?

35

Зозо

преди 3 години

И да ви помоля - в никакъв случай не идвайте в Гърция, много е зле, всичко е скъпо (или евтино - както ви изнася да тролите), по целия плаж са опънати одеяла с лютеница и кренвирши, няма къде да стъпиш. Моля ви, не идвайте! Особено ако миекате, на такива взимат двойно за фрапе - по 20 евро, страшно е

fallback