Снимка: БГНЕС
fallback

Лекар от Центъра за спешна медицинска помощ в София е починал след заразяване с коронавирус, съобщиха негови колеги в социалната мрежа Facebook.

От Националната асоциация на СМП изказаха съболезнования на близките на доктор Юлиан Стамов, който си е отишъл само на 49 г..

"Поклон пред д-р Юлиян Стамов, дългогодишен спешен медик. Ще ми липсва професионализма ти и срещите ни в спешното", написаха колегите на починалия специалист.

„Сърцето ми е разкъсано от болка! Случи се! След реанимация на тежко болен пациент от Ковид преди седмица, толкова бързо загина! Загубихме - Теб и твоето добро сърце!“, написа неговата колежка Венета Комитска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

Анонимен

преди 3 години

Най вероятно е починал от белодробна емболия или от сърдечна слабост. Вирусът ускорява този процес. Корона вирусът предизвиква силно завишено ниво на D-dimer, Troponin и NT Pro BNP тоест по просто обяснено кръвосъсирване и сърдечна слабост.

93

Анонимен

преди 3 години

Никога повече няма да позволя скапа.няците да ме затворят отново. Сигурен съм и ,че нови стотици хиляди хора вече разбраха за лъжата с ковида.Дреме ми за докторите от първата линия. Още ли са на първата линия? Не запопнаха ли да шмъркат вече втората си линия? Никой няма да ми казва кой да уважавам и кой не.

92

Анонимен

преди 3 години

Странно,как някакви нискообразовани люде,пък било то и лекари ,искат да ми кажат аз как да мисля. Взимайте си скапания вирус у вас и се скриите да не ви чувам повече. Предлагам ви да си го затворите и в буркани за зимата.

fallback