fallback

Общ преглед

Посланикът на Република България в Скопие Ангел Ангелов и генералният консул на Република България в Битоля Димитър Иванов положиха венец на гроба на българката Спаска Митрова в Гевгелия, съобщават от МВнР.

Както е известно Спаска Митрова, която дълги години води борба за правата на своето дете, почина след тежко боледуване в Северна Македония.

Oще по темата
По повод трагичната кончина посланик Ангелов предаде на нейната майка, Сузана Митрова, съболезнователен адрес от името на заместник министър-председателя по правосъдната реформа и министър на външните работи на Република България Екатерина Захариева.

"Въпреки невъзможността да се компенсира толкова ранната загуба на човешки живот, България ще продължи отдадено да защитава правата на гражданите с българско самосъзнание в Република Северна Македония" се посочва в съболезнователния адрес от министър Захариева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Мир на жената, смела жена, не можаха да я унизят сърбеещите се македонски плъхове.....Те не но за сметка на българските хронични ганиуювеее и говниуюве!

8

Анонимен

преди 3 години

До Анониментова че бащата е сърбин няма никаква връзка на делото за попечителство с държавата македония,с македонците и т.н.престанете да правите от един чисто битов проблем някакъв грандиозен , междудържавнически спор...той просто не е и никога няма да бъде.това че спаска(бог да я прости) е българка го приемам,но не мога да приема,че едно бракоразводно дело отприщва такава омраза към хората определящи себе си за македонци.

7

Анонимен

преди 3 години

До воеводатя осъзна своите "български"корени след като се скара с мъжа си и започна бракоразводното дело.до тогава никой не бе чувал за "българката" спаска.то беше от ясно по-ясно...и в крайна сметка след като получи детето си всички забравиха за случая,а атака и вмро и биха шута след като беше употребена по доста грозен начин.

fallback