fallback

Министър-председателят Бойко Борисов дава брифинг след среща с министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, проф. Тодор Кантарджиев от Националния оперативен щаб и изпълнителния директор на Александровската болница проф. Костадин Ангелов. На срещата е обсъдена актуалната ситуация с разпространението на коронавируса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 3 години

Дано брифингът не е бил като онзи с дроновете, дето летяли пред прозореца на спалнята на ББ на "Секвоя" и надничали да видят какво прави премиерът с младата хубава камериерка. Г-жо Брезашка, ще публикувате ли снимката на камериерката та да видим ББ какъв вкус има?

33

Държавен фалит

преди 3 години

Има сега. Какво друго са 30 милярда дълг, които ще връщат децата ни. И още колко вътрешен дълг? И всички кредити отиват директно в едни джобове. Преразпределят се за ИЗБИРАТЕЛЕТЕ и Активистите. Досущ като при БКП. За едни долара 40 ст, за други 2 лева. Само че сега са фондове. За едни има, за други няма. Навремето Луканов имаше топки и отказа да плаща на юврейските банки. Затова го убиха.

32

Лили Барута

преди 3 години

Първо какво е това брифинг? - или българския език е изчезнал вече като морала и културата ни. И второ този е един необразован и недоучил провинц-пожарникар....

fallback